El festival de cinema Fango Fest d’Amposta es consolida al panorama cultural del país

2018-09-18T12:55:54+00:0014 de setembre de 2018|Cultura| Amposta|Amposta, Cinema, Festival Internacional Fango Fest, terror|0 Comentaris

El FangoFest es consolida dins el panorama dels festivals cinematogràfics al país. Es tracta d’un festival dedicat als gèneres del terror, fantàstic i gore. Enguany, en la seva novena edició, ha comptat amb 8 llargmetratges i gairebé una setantena de curtmetratges tant a nivell nacional com internacional. I també amb la participació de reconeguts actors com Lluvia Rojo i Jordi Sanchez.
El convidat d’honor d’aquesta edició ha sigut Saturnino, un dels actors secundaris més valorats del cinema i la televisió. El FangoFest forma part del Terror Arreu de Catalunya (TAC), una entitat que aglutina fins a 9 festivals de cinema de gènere de tot el país.

X
X