La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona ha celebrat un any més la seva estada anual a Sant Carles de la Ràpita on ha dut a terme una setmana intensa d’assajos. Els musics han estat seleccionats d’entre els tres conservatoris de la Diputació.  L’agrupació està formada per un total de 80 alumnes de grau professional del conservatori de Tarragona, Reus i Tortosa.

Aquest any el director convidat ha estat Carlos Garcés, un dels directors més respectats a nivell nacional. Aquest ha dirigit nombroses orquestres nacionals i internacionals, com ara l’Orquestra d’RTVE, la Boston Philarmonic Youth Orchestra, o l’Orquestra Filarmònica de Gran Canaria.

Els concerts es celebraran el 7 de setembre a l’Hospitalet de l’Infant i el 8 de setembre a Sant Carles de la Ràpita a l’Auditori Sixto Mir a les set de la tarda. Algunes de les peces que interpretaran són el pasdoble Las Arenas, Leonardo Dreams i la Simfonia de Johan De Meij. El concert serà d’entrada lliure.

Periodista.