Dissabte es disputarà la fase final del vuitè torneig Jordi Pitarque a l’Ampolla. Una fase en la qual hi prendran part la Rapitenca, l’Atlètic Segre i la Floresta que es van guanyar la presència a la fase final, entre els vint-i-quatre equips que hi van prendre part a la fase prèvia que s’hi va disputar dissabte passat. Durant la jornada final, que arrancarà a les nou del matí, tindrà lloc un partit de discapacitats.

La Unió Esportiva Rapitenca, l’Atlètic Segre i la Floresta van estar els tres equips que es van classificar per disputar la fase final del vuitè Torneig de Futbol Base Jordi Pitarque, que tindrà lloc el 8 de setembre. En aquesta fase prèvia hi van participar vint-i-quatre equips, la majoria d’ells ebrencs.

Durant la fase prèvia, metges de l’NCS i tècnics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van impartir tallers de com actuar en cas d’una aturada cardiorespiratòria, i també van ensenyar als xiquets i xiquetes assistents com funciona un desfibril·lador extern automàtic (DEA).

L’Atlètic Segre s’imposava per tres gols a zero al Santes Creus, mentre les altres dues finals es decidien en els llançaments des del punt de penal. La Floresta després d’empatar a un gol davant l’Amposta, i s’imposava per tres gols a dos. Per contra, la Rapitenca va ser l’únic equip ebrenc que juntament a l’amfitrió el Club de Futbol Ampolla estarà a la fase final, després de guanyar als penals al CD Castelló.

La fase final comptarà amb equips de renoms com els alevins del Barça i Espanyol. Una fase que arrancarà a les nou del matí a l’estadi municipal de l’Ampolla amb setze equips participants.

Paral·lelament es disputarà un amistós entre el Reus Deportiu de la lliga Genuine i la selecció Terres de l’Ebre, que enguany va imposar-se al MIC’Integra.