El sènior masculí del Club Bàsquet Cantaires Tortosa va cloure la primera setmana de treball amb el primer amistós de pretemporada. Un test exigent davant el CBT de lliga EBA que es va imposar per 75 a 88 en el Trofeu Ciutat de Tortosa. Tot i la derrota, sensacions positives en el quadre tortosí que afronta ara la segona setmana de treball.

La primera setmana de treball del Club Bàsquet Cantaires Tortosa, va cloure amb el primer compromís amistós davant el CBT de Lliga EBA. Aprofitant el marc de les festes de la Cinta es va disputar el Trofeu Ciutat de Tortosa. L’equip totalment novedós i que no havien jugat mai junts, va donar bones sensacions malgrat la derrota per 75 a 88.

El treball se centra en corregir els errors defensius que van cometre l’any passat i que va ser un dels factors claus per perdre la categoria. En aquest primer compromís amistós es van evidenciar alguns detalls, del que donarà de si en aquest aspecte l’equip roig-i-blanc.

Ara afrontaran la segona setmana de preparació per jugar el segon compromís amistós contra el Salou. L’equip que ha ascendit enguany a Lliga EBA, rebran la visita del conjunt tortosí aprofitant la diada Nacional de Catalunya el proper dimarts 11 de setembre.

Una temporada en la qual s’afrontarà el cinquantè aniversari del club, amb l’objectiu clar d’aconseguir el retorn a Lliga EBA aquesta campanya.