Gran partit en la primera jornada al municipal Josep Otero, el dia de la Festa Gran. Llançament d’honor de les pubilles del club.

El Tortosa s’enfrontava per primer cop al Móra la Nova, equip que acaba de pujar. Al final, victòria èpica dels locals a darrera hora per 3-1 en un derbi que va tenir de tot.
A la primera meitat, aviat, el Móra la Nova es va avançar arran d’un canvi d’orientació de Gerard que va aprofitar Guiu per fer una jugada marca de la casa. I va batre a Selu pel pal curt. El Tortosa va reaccionar i principalment per banda dreta, amb les incursions de Cristian, va tenir possibilitats. German va fer un canvi tàctic passant a jugar amb tres centrals i amb Cristian i Dani Bel més avançats pels carrils. Li va anar bé. El partit era interessant i també va tenir polèmica. Amb el 0-1, gran jugada del visitant Marc i penal de Selu, porter local, que l’àrbitre no va xiular. Posteriorment, el local Aleix va empatar amb un bon tret des de la frontal. Els roig-i-blancs van tenir un parell d’ocasions més, com una rematada al pal de De la Torre i dos trets que va evitar Ferran, porter moranovenc.

A la represa, el partit es va obrir. Les forces dels locals van minvar i el Móra la Nova va créixer. Si bé el Tortosa va tenir dues opcions esporàdiques, el Móra la Nova també en va gaudir d’una, molt clara, en botes d’Agustí. El partit, amb els minuts es trencava, podia passar de tot. Però sobre el minut 35, amb el visitant Fuertes al camp, el Móra la Nova va poder marcar. Selu va avortar una ocasió clara del propi Fuertes. Semblava que podia arribar l’1-2 però no va ser així i arran d’una indecisió defensiva visitant, el local Marc Vilarroya va marcar el 2-1. El Móra la Nova es va abocar i ja al 95, en un córner al seu favor, el porter Ferran va pujar a la rematada. Del rebuig, Aleix va marcar el gol de la jornada. Des de 80 metres, amb un gest tècnic de gran nivell, va xutar amb intenció amb la cama menys hàbil. La intenció fou el 3-1 amb un gol espectacular que tancava una victòria agònica del Tortosa que li permet agafar confiança per al nou projecte, davant d’un Móra la Nova que va demostrar que ha de ser dels equips ferms de la categoria. Bona imatge dels moranovencs. El resultat final va ser inflat i si bé el

Tortosa va poder tenir més opcions clares en el partit, un empat no hagués estat injust. Al final, l’eficàcia local va decidir amb el triomf.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.