L’autobús per la llibertat dels presos polítics ha arribat a l’Ebre. Després de fer ruta per diversos municipis catalans Òmnium Cultural fa parada alguns de la costa ebrenca. Dimarts va arribar a l’Ametlla de Mar i l’Ampolla i aquest dimecres arribarà a Deltebre i la Ràpita. Òmnium va engegar aquesta iniciativa per explicar als turistes estrangers que visiten Catalunya la situació de “repressió que viu el país amb polítics presos per les seues idees”, remarca un dels voluntaris.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.