Els residents de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Penedès continuen esperant la gratuïtat de l’AP-7 i el desviament dels camions de la N-340. Així li van recordar membres de la plataforma AP-7 gratuïta al conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, des del bell mig delta de l’ebre aquest diumenge.

El conseller ha recordat que només fa falta l’aprovació per part del govern espanyol de la partida per bonificar el pas per l’autopista als vehicles pesants i exigeix que es faci d’una vegada per totes.

Des de la plataforma no se’n fien, i diuen que la mesura serà temporal perquè quan acabi la concessió al 2019 s’impulsarà una vinyeta per tornar fer l’autopista de pagament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.