Amb el projecte definit i l’acord tancat amb Esquerra Republicana per concórrer a les properes eleccions municipals, a la plataforma Més Deltebre li faltava una seu social des d’on rebre a la ciutadania i les entitats. L’ha inaugurat aquest dijous.

Situada al cèntric 159 de l’avinguda Robert Graupera, compta amb sala d’actes, despatx, magatzem i serveis. Vol ser un punt de trobada per acabar de definir el que ha de ser el projecte alternatiu a l’actual govern del Pdecat i Lluís Soler.

Els directors del Serveis Territorials d’Agricultura, Ferran Grau, i de Justícia, Montse Ingla, així com la diputada ebrenca Irene Fornós i els candidats d’Esquerra a l’alcaldia de l’Aldea, Alcanar i Camarles van assistir a l’acte, que va comptar amb els parlaments del candidat a l’alcaldia, Joan Alginet, i els membres de la direcció de Més Deltebre, Alodia Mauri i Salvador Fornós.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.