Després de dos setmanes de treball de volum de càrrega el Club de Futbol Amposta va disputar el primer partit amistós de pretemporada. Va ser dissabte en el partit benèfic a favor de Creu Roja de la capital del Montsià davant el Club Deportiu Castelló B de la preferent valenciana.

Al nou conjunt de Jordi Font li va costar entrar al partit però a mesura que avançava el duel van complir els objectius que s’havia marcat l’entrenador per aquest partit en l’aspecte físic i defensiu. Òscar Rodríguez va situar el gol del definitiu empat a un gol.

Un partit que va servir per veure als nous fitxatges en acció i ensamblar l’equip de cara a l’imminent estrena de lliga de segona catalana i on es van recollir 350 euros en favor de Creu Roja d’Amposta.

En aquest aspecte cal anunciar el fitxatge del migcampista Sergi Galera, que tot i estar en l’òrbita del Club Deportiu Tortosa finalment s’ha decantat per la incorporació amb el conjunt blanc-i-negre procedent del Club de Futbol Gandesa. Una plantilla que no es dóna per tancada a falta d’incorporar entre un i dos jugadors.

Dimecres seguirà la pretemporada en un nou compromís amistós al camp del Jesús Catalònia abans de disputar els partits de festes davant el Reus Deportiu B, de tercera divisió diumenge, i dimecres 15 amb el triangular davant la Rapitenca i la Pobla de Mafumet B.