El juvenil B del Futbol Club Barcelona es va adjudicar la trenta-quatrena edició del torneig juvenil Memorial Joan Gil Alonso que es va disputar a Amposta el passat dissabte. En una final molt disputada es va imposar per dos gols a un al València Club de Futbol.

En la primera semifinal el punt de penal va decidir el primer finalista entre el Reial Saragossa i el conjunt valencianista, després d’un empat a zero. El partit disputat a les cinc de la tarda, baix una intensa calor, va deparar un ritme elèctric tot i no trobar el camí del gol. Els del Túria van estar més encertats des del punt fatídic i s’imposaven per cinc gols a quatre.

Amb prop de quatre-centes persones a les graderies es va donar lloc a la segona semifinal entre el Club de Futbol Amposta, que enguany ha ascendit a preferent davant el FC Barcelona B. Els culés es desfeien dels ampostins fruit de la major pegada i decidien per zero gols a dos.

Els dos perdedors de les semifinals van jugar el partit pel tercer i quart lloc, per completar així la classificació final. El partit va ser molt parell, fins a darrera hora quan el conjunt saragossista sentenciava aprofitant un contracop.