La mixologia, l’art de barrejar begudes amb les millors tècniques i combinacions. Art que s’ha estat impartint en diferents tècniques de la cocteleria moderna a l’espai de cuina del centre d’inspiració turística EbreTerra.
El curs va ser dirigit per Jordi Gilabert, expert en mixologia i propietari de Glop’s Concept, empresa especialitzada en cursos de cocteleria. Van assistir un total de 23 alumnes que, al llarg de les 20 hores que durava el curs van aprendre a realitzar diferents tipus de còctels, així com a dominar els processos d’elaboració, combinacions, formes de presentació, decoració i realització del servei d’aquestes begudes.
El curs va ser organitzat per l’empresa e-Forma’t amb el suport de la institució comarcal, subvencional al 100 per cent pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. L’objectiu és donar suport al món de la restauració i hostaleria del Baix Ebre, un dels pilars del sector turístic del territori. És per aquest motiu que el Consell Comarcal posa les instal·lacions d’EbreTerra a disposició de totes aquelles empreses que necessitin l’espai per la formació, demostració o promoció relacionada amb la cuina, gastronomia o turisme.