Morella atura el temps i la seva història cada sis anys per celebrar el Sexenni, festa que es celebra per donar la benvinguda a la Verge de Vallivana. Un cop més s’emplenaran els seus carrers de tradició, cultura i festa per transportar-nos al segle XVII.

Aquest any es celebra la 54 edició, que tindrà lloc del 18 al 27 d’agost, on es podrà gaudir de les famoses danses dels Torneros, les carrosses, el confeti i, sobretot, i de molts de colors. Les veïnes i veïns de Morella decoren els carrers d’una manera espectacular amb diferents tècniques de plegar i treballar el paper de seda. Els carrers decorats són els que veuran passar la Verge i retaules.

Les obres que guarneixen els carrers de colors i art han estat preparades durant un any per poder rebre tots els visitants, que en l’edició anterior se’n van registrar 150.000. Morella obrirà les seves portes per totes aquelles persones que no es vulguin perdre l’oportunitat de conèixer i viure la seva història.

About the Author:

Periodista.