Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte un home de 56 anys, de nacionalitat marroquina i sense domicili conegut, després de circular més de 200 quilòmetres a gran velocitat, de manera erràtica i fugint dels diferents controls policials que anava trobant durant el trajecte.

Al migdia, els Mossos van rebre l’avís que un vehicle d’alta cilindrada circulava per l’autovia A7 en sentit sud, a gran velocitat i realitzava avançaments de forma temerària, posant en greu perill els altres usuaris de la via. Moments abans, el mateix vehicle havia estat detectat amb el mateix tipus de conducció per l’autopista AP-7, a l’alçada de Torredembarra (Tarragonès), i tot seguit també per la carretera N-340, segons les diverses alertes rebudes per part d’altres conductors.

Després de saltar-se diversos controls policials establerts en sentit sud al llarg de l’AP-7, A7 i N-340, el vehicle va ser vist per la Guàrdia Civil de Benicarló, aquest cop circulant en sentit nord, és a dir en direcció a Tarragona. Un dispositiu coordinat entre patrulles de mossos del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre va permetre localitzar el vehicle sortint de l’AP-7 a l’Ametlla de Mar.

Al veure el control policial ubicat en aquesta sortida, el conductor va intentar tornar a fugir i va col·lidir contra un cotxe patrulla amb el resultat de dos agents ferits lleus. Aquest fet va permetre la detenció del conductor per un delicte de conducció temerària. En fer-li les proves de detecció d’alcohol i drogues, va donar positiu per consum de drogues, concretament cànnabis.

El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa diumenge. El jutge va decretar el seu ingrés a presó.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.