El CDR de Tortosa ha denunciat una “agressió feixista” a la capital ebrenca durant un acte organitzat per l’ANC el passat dissabte. Es tractava d’una convocatòria per posar llaços grocs a l’Avinguda Generalitat de la capital ebrenca per tal de donar la benvinguda a la Marxa per la Llibertat que havia convocat l’ANC de les Terres de l’Ebre i que es feia amb vehicles per diferents municipis.

Segons s’ha denunciat, un home hauria insultat i increpat repetides vegades el grup que portava els llaços grocs i fins i tot hauria intimidat i sacsejat una de les participants. Per aquests fets se li ha interposat la denúncia pertinent i se celebrarà un judici ràpid, aquest dimecres al matí, al jutjat d’Instrucció número 1 de Tortosa. El CDR ha convocat una concentració de suport a la víctima. “Quan els toquen a una ens toquen a totes. Perquè no podem permetre que el feixisme campi per Tortosa amb total impunitat”, argumenten en un comunicat.

ACN – Amposta

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.