Dani Andreu, alcalde de l’Aldea per ERC, anunciava fa pocs mesos que no repetiria com a cap de llista de la formació en les pròximes eleccions municipals. Andreu ha donat el relleu a Simón Falcó, tot i comptar amb la confiança dels ciutadans, del que diu estar, “Molt orgullós, però crec que quan tu has fet el que creies que havies de fer, és el moment de donar el relleu. No ens hem d’eternitzar en els càrrecs públics i arriba un moment en el qual hem de dir prou, tot i que el més difícil és escollir aquest moment”.
Així i tot, Dani Andreu no tanca la porta a altres experiències polítiques, ja que, “Quan deixi el càrrec necessito una reflexió, però no descarto res. Si la meua formació em demana alguna cosa, no descarto res”.
L’alcalde de l’Aldea defensa la gestió que ha fet durant aquests anys a l’ajuntament de l’Aldea i considera que, “El pròxim govern que entri, tindrà una rampa de llançament molt important. I ho hem fet amb una de les fiscalitats més baixes de les Terres de l’Ebre. Amb els impostos molt baixos hem pogut seguir donant els millors serveis, I això no es fa així com així”.
Andreu destaca la gestió urbanística, ja que, “L’Aldea ha sabut guardar tots els elements de gestió urbanística necessaris. Hem estat capaços de suportar la gran despesa urbanística dels blocs de pisos que no tenien sortida durant la crisi i sobretot hem sabut instaurar la columna vertebral del que serà el nostre poble que és l’Av. Catalunya”.
L’alcalde recorda que, “Vam haver d’aturar un POUM que estava en marxa per adaptar-lo a les noves condicions de la societat en època de crisi. Ara, estem en disposició de créixer de la millor manera possible i ordenadament. L’Aldea està molt ben dotada i preparada, i sobretot, amb tots els elements de servei centralitzats. És un poble que fa goig”.
En clau de futur, el republicà va augurar que, “El pròxim govern que entri després de les eleccions, té preparada una rampa de llançament molt important”.