Maria Jesús Viña, presidenta de la secció local d’ERC a Tortosa i regidora de l’ajuntament de la ciutat, ha negat que la proximitat de les eleccions municipals, a menys d’un any vista, hagi de variar les relacions entre els republicans i el PDeCAT a l’equip de govern tortosí. Viña afegia que, “Des d’ERC estem treballant pel bé de la ciutadania i per complimentar els compromisos que vam adquirir. Tots som conscients que cada partit tindrà el seu candidat, però l’objectiu és seguir treballant pel bé dels ciutadans. Si es treballa com fins ara i és complimentant els acords, no hi ha d’haver problema”.
La presidenta republicana ha valorat molt positivament la tasca d’ERC dins de l’equip de govern i les relacions amb els demòcrates. Segons Ma Jesús Viña, “Quan com en aquest cas, estem governant dos grups polítics, és veritat que cadascun té responsabilitats a les seves àrees, però l’acció de govern és conjunta. Valorem molt positivament els acords obtinguts fins ara i si la relació és bona, com s’ha donat el cas, ens permetrà assolir els nostres objectius”.
Viña però, ha volgut deixar clar, que, “Això sí, ens presentarem amb un projecte per guanyar les eleccions i l’alcaldia i al PDeCAT, el veurem com a qualsevol altre partit i si no hi ha majories, ja arribarem als acords que hàgim d’arribar”.

About the Author: