El nou secretari general de CCOO a les Terres de l’Ebre, Marc March, que va rellevar del càrrec a Josep Casadó el passat 8 de juny, després de 14 anys en el ca”ec, ha confirmat que deixarà la tasca política que desenvolupa com a regidor d’Esquerra Planera a l’ajuntament de Santa Bàrbara.
Tot pareix indicar que March, acabarà la legislatura com a regidor de l’oposició de l’ajuntament planer i ja no es presentarà a les pròximes eleccions municipals. No serà així en canvi, amb les seves responsabilitats com a conseller comarcal, donat que els estatuts del sindicat, permeten simultaniejar la tasca política amb les responsabilitats del sindicat, sempre i quant, aquestes no es desenvolupin dins d’un òrgan de govern, com és el cas de March al Consell Comarcal del Montsià.
El mateix Marc March, ha explicat que, “Són etapes de la vida i has de saber desfer-te’n. No hauria de costar tant desfer-se d’aquestes responsabilitats i més a la política local. Fa 9 anys que treballo a CCOO com a delegat d’Ensenyament, m’han ofert aquest repte de treballar pels treballadors i pel territori i tinc la decisió presa”.
March afegeix, que, “Posaré punt final a aquesta responsabilitat política. Ho tinc decidit i els meus companys ja saben que això s’ha acabat i que hi ha d’haver gent nova amb idees noves”.