El pilot jesusenc Jeremy Alcoba se situa en tercera posició de la classificació general de Moto 3, al campionat de Catalunya del Mundial júnior.

El pilot del Júnior Team Estrella Galicia 0.0 va reaccionar de forma positiva, després de no poder pujar al podi al circuit de Le Mans.

En la prova disputada el passat cap de setmana a Barcelona va aconseguir la segona posició a la primera cursa, i el tercer lloc en la segona prova del circuit.

Després d’aquestes dos curses Alcoba suma 63 punts que el fan ser tercer en la general de la modalitat.

Cal lamentar el tràgic desenllaç que va tenir la cursa, amb la mort del jove pilot de 14 anys Andreas Pérez, que no va poder superar les lesions cerebrals que va patir en la segona cursa.

A la primera s’imposava Sergio Garcia que va tenir un aferrissat frec a frec amb el seu company d’equip Jeremy Alcoba. Una carrera que va dominar sempre Manuel Pagliani, però que va acabar fora del podi després de tocar-se amb el pilot jesusenc a falta de tres voltes del final.

La segona, va ser més accidentada tenint en compte que es va tenir que aturar dos cops per les incidències que van ocórrer. Manuel Pagliani, se va adjudicar la victòria, amb Celestino Vietti segon i Jeremy Alcoba, tercer.

Pel que fa a la disciplina de Moto-2, Marc Alcoba va acabar en onzena posició. Jesko Raffin va dominar la primera prova després de mantindre una disputa aferrissada amb el pilot canareu Augusto Fernández. En la segona prova, problemes mecànics en la moto de Fernández van motivar que es tingués que retirar.

Foto: Cedida