El Nucli de suport de la CUP la Ràpita es va presentar aquest cap de setmana sota l’objectiu de construir la República catalana des del municipalisme. Tot i que entre les seues prioritats encara no està la de presentar-se a les municipals de 2019, no descarten estudiar-ho en els properes mesos.

La Ràpita ja compta amb un Nucli de suport a la CUP. Durant l’acte de presentació van remarcar que volen treballar per la construcció de la República catalana, fent política de carrer. Van posar l’accent en què el seu objectiu no són les eleccions municipals de 2019, sinó que ara se centren en consolidar la formació al municipi. Però no es tanquen portes i en els propers mesos decidiran si existeix o no possibilitat de presentar candidat.

Una de les prioritats de la formació cupaire, és precisament aquesta, estar present en diverses ciutats, ja que veu en el municipalisme la base d’un país fort i que treballa colze a colze amb la ciutadania. La seua creació a la Ràpita afavoreix l’expansió de la formació al territori ebrenc.

En l’acte de presentació van destacar que el pròxim pas del nucli de suport rapitenc serà constituir l’assemblea local de la CUP. L’acte també va comptar amb Xavier Milian, alliberat de la CUP a la Diputació de Tarragona i Sergi Saladié, ex-diputat al Parlament de Catalunya.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez