L’Ampolla va protagonitzar la campanada en l’eliminatòria de la Copa Catalunya amateur, eliminant al campió de segona catalana, el Cambrils Unió per 3 a 2. El Catllar serà el proper rival del conjunt ampollero en la quarta eliminatòria, el proper cap de setmana fora de casa.

L’Ampolla, campió del grup primer de tercera catalana, va fer saltar la sorpresa imposant-se en la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya amateur al Cambrils Unió, campió del grup sisè de segona catalana.

El partit va tindre una tensió inusual a les altures que estem de campionat. Els ampolleros a la contra van fer molt mal, amb un Guillem destacat per banda dreta. Fruit d’aquesta dinàmica Samu inaugurava el marcador, deixant els locals en aquest mínim avantatge al descans. Poc abans de l’equador del partit, els cambrilencs es van quedar en deu.

A la represa, una internada per banda dreta de Gallego es culminava amb el segon gol. La reacció dels visitants va servir per retallar distàncies, i poc més tard arribava el gol de l’empat anul·lat per un fora de joc inexistent.

L’Ampolla aprofitant els espais en defensa que deixava el Cambrils, va donar dos avisos perdonant dos ocasions per fer el tercer, que finalment arribava per obra de Joan Marc. En temps afegit, venia el segon gol visitant i encara hi va haver temps per una ocasió clara per a cada equip.

El Catllar, campió del grup tercer de tercera catalana, serà el proper rival del conjunt ampollero a camp contrari, aquest proper cap de setmana.