‘Cap nen sense llapis’. Sota aquest lema es va disputar la segona edició del Torneig Solidari del Futbol Sala Tortosa que enguany tenia com a prioritat recaptar material escolar en benefici de la Creu Roja Tortosa. Hi van participar 14 equips i cent-cinquanta jugadors de categoria cadet i infantil en una jornada que també va servir per fer promoció del futbol sala i inculcar valors. Entre aquest hi havia clubs ebrencs, però també de fora com el Nàstic i el Castellvell.

Es van aconseguir recollir 10 capses de material i 100 euros. Una jornada solidària també va servir per inculcar el valors que aporta l’esport i potenciar la pràctica del futbol sala. En infantil el Nàstic es va imposar a la final pe 6 a 0 a l’Amposta, metre el vencedor en cadet va ser el Rapitenc que va guanyar 0 a 1 al Pobla de Montornès.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez