Enric Adell, actual alcalde de Paüls, ha estat escollit pels membres de Per Paüls – Acord Municipal, llista vinculada a ERC, com a candidat a l’Alcaldia per les properes eleccions municipals del 2019. El grup, després de donar la sorpresa al maig del 2015, continua apostant per Adell, que ha manifestat sentir-se “content per la confiança i per poder seguir treballant per a tothom, millorant el benestar dels ciutadans”.

“A un any d’acabar la legislatura, ja hem completat prop de ¾ parts del programa electoral i dels compromisos adquirits”, assegura. Un tram final de mandat, però, que es veurà afectat per la sentència per les obres del camí de Sant Roc. “Tenim molts projectes que en els propers mesos, fruit del treball i esforç d’aquest tres anys, iniciarem i que incidiran en el dia a dia de la gent. En les darreres setmanes ja hem posat en marxa el caixer automàtic, instal·lat dos desfibril·ladors i iniciat les obres del cementeri. El tema de la sentència de l’obra d’eixamplament del Camí de Sant Roc, una obra que es va fer fa més de deu anys i que no es va pagar quan n’era el moment, em preocupa molt, perquè ens condemna a pagar una quantitat molt elevada de diners, que deixarà afectades les finances municipals. Serà complicat i vindran uns anys durs, però ho tirarem endavant”, conclou. La sentència, ja ferma, obliga a pagar a l’ajuntament 240.000 euros, més del doble del cost inicial de les obres.

En aquest context, Adell ha afegit que és una gran responsabilitat que hagin confiat per segon cop en ell com a cap de llista. “Agraeixo als companys i companyes tota la seva dedicació, ja que sense ells no hauria estat possible. Fa tres anys, vam ser l’alternativa real del canvi; ara, serem la millor garantia de treball i de futur”. De 31 anys, Adell es va presentar per primer cop a les eleccions municipals del 2015 i el seu grup va aconseguir una inesperada victòria, amb majoria absoluta, que deixava fora del govern municipal Convergència i Unió i PSC, després de més de trenta anys d’alternança al govern.

Autor:

Periodista.