Manel Masià serà el cap de llista del Pdecat per Amposta a les eleccions municipals del 2019. Abans, aquest divendres, haurà de superar el procés de primàries, tot i que és l’únic candidat que s’hi ha presentat. Per tal d’anar recollint propostes electorals, l’assemblea d’Amposta ha engegat el cicle ‘Reflexions per una millor ciutat’, que en la segona sessió ha debatut sobre l’actual sistema de pensions.

Divendres el Pdecat oficialitzarà el cap de llista que vol recuperar l’alcaldia d’Amposta al 2019. No hi ha d’haver sorpreses i Manel Masià ha de ser escollit cap de llista. És l’únic candidat que s’ha presentat al procés de primàries.

Per tal de dotar de contingut el programa electoral, els demòcrates han impulsat el cicle ‘Reflexions per una millor ciutat’. Divendres Carles Campuzano i Jordi Romeva van debatre sobre la insostenibilitat de l’actual sistema de pensions. Entre les primeres propostes que es van posar sobre la taula hi ha la creació de la regidoria de Gent Gran.

Autor:

Periodista.