El bon temps acompanya i es preveu una ocupació quasi del 100% als hotels dels municipis de platja. En el cas de la Ràpita, la previsió és del 95% i en de l’Ametlla de Mar del 90%. Dependrà del temps, també, si s’animen les reserves d’activitats nàutiques.

Aquest dijous eren molts els turistes que s’han apropat a passejar vora la platja i, fins i tot, a provar l’aigua. Les prop de 900 places hoteleres de Sant Carles de la Ràpita s’ompliran aquest setmana santa. Segons les dades recollides per la regidoria de turisme de l’ajuntament, l’ocupació està ja al 95%.

Donat que el temps pot ser canviant, l’Estació Nàutica no registrat gairebé cap reserva per fer sortides o activitats per la badia i el delta. Això malgrat les campanyes promocionals de els activitats relacionades amb el mar, com la darrera, Temporada Alta.

Al nord de la costa ebrenca també afronten els quatre dies de setmana santa amb les mateixes bones perspectives. En el cas de l’Ametlla de Mar, aquest dijous es registrava un 90% d’ocupació hotelera i un 65% pel que fa als càmpings. Ara el sector espera que el bon temps es mantingui totes les vacances.

Periodista.