Aquest Dijous Sant i demà, Divendres Sant, Tortosa viurà les dos últimes processons d’aquesta Setmana Santa. En els dos casos, però, només hi sortiran natzarens de les diverses confraries i la imatge del Crist crucificat. La resta de passos ja tornen a ser al centre d’interpretació: dimecres, un d’aquests va ser protagonista perquè recentment ha canviat l’estructura que el subjecta. L’esquelet l’han dissenyat i executat alumnes de formació professional de Tortosa.

Els canvis no són apreciables a simple vista, ja que estan a l’estructura que subjecta tot el pas. El taller de soldadura i caldereria de l’institut de l’Ebre ha dissenyat i construït l’estructura inferior, que a més ha incorporat nous mecanismes tècnics per a una millor conducció del pas i més segura. La renovació ha permès, a més, eliminar l’antiga estructura molt més pesada que l’actual.

Periodista.