Aquest diumenge a a les 16h, el programa de La Xarxa ‘1món.cat‘ visitarà Tortosa per viure una de les primeres processons de Setmana Santa, la processó de la Passió, amb més de 200 anys d’història. Des de la plaça Nostra Senyora de la Cinta, els periodistes Carles Ferrando (Canal Terres de l’Ebre) i Laura Alcalde ens parlaran de les singularitats d’aquesta processó amb Cinta Fontanet, presidenta de l’Agrupació de Confraries de Setmana Santa de Tortosa, i membres de les confraries participants. No t’ho perdis i sintonitza a partir de les 16h Canal Terres de l’Ebre.

Durant les dues hores de programa, també hi haurà entrevistes a la cantautora tortosina Montse Castellà, que ens parlarà del seu nou treball ‘Punts de llibre‘ i el Cor La Binota que actuarà en directe durant el programa. Andreu Caralt i Maite Hernández de l’empresa Terra Enllà ens parlaran de les rutes per posar en valor el paisatge de la batalla de l’Ebre i la Guerra Civil a les Terres de l’Ebre. I de la gastronomia basada en l’abadejo, el bacallà, ens en parlarà Clara Segarra del restaurant tortosí Paiolet.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Canal Terres de l’Ebre. Cada capítol el presenta Laura Alcalde i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l’emissió, l”1món.cat‘ es pot veure cada dissabte i diumenge a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal 159 de Movistar+. Per xarxes socials, es podrà seguir seguir al Twitter, Facebook i Instagram amb el perfil @1mon.cat.

Autor: