La jugadora del CF l’Ampolla Júlia Boronat ha estat convocada per la selecció catalana sub-12 per disputar la fase única del campionat d’Espanya, que es disputarà el proper cap de setmana a la població murciana de San Pedro del Pinatar entre el 16 i 18 de març. Serà el dissetè Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques sub-12 femenines.

El combinat català entrenat per Natàlia Arroyo i Mireia Vera, s’enfrontarà als combinats de les Illes Canàries, Madrid, València i la Rioja, sobre el terreny de joc del Municipal José Antonio Pérez, on es disputaran les eliminatòries de quarts de final, les semifinals i la final el diumenge dia 18.

Catalunya debutarà divendres a les onze del matí davant el combinat canari. A un quart de dues de la tarda s’encreuarà amb Madrid i ja per la tarda a un quart de set jugarà contra València. Per dissabte a les onze del matí el rival de les catalanes serà el combinat de la Rioja.

Els quarts de final es jugaran el mateix dissabte a partir de les cinc de la tarda, mentre que les semifinals i la final es disputaran diumenge a partir de les deu del matí i a les dotze del migdia.

La selecció catalana ha quedat convocada a les vuit del matí del dijous dia 15 a la seu social de la Federació Catalana de Futbol al carrer Sardenya. Les seleccionadores han cridat al següent combinat:

Júlia Boronat (CF l’Ampolla); Abril Rodrigo (SE AEM); Aina Rueda (CCR Alt Berguedà); Aïcha Cámara, Andrea Cano, Carla Casellas, Martina Pubill (FC Barcelona); Sara Garcia (UD Cirera); Gemma Estany, Núria Benet (AE EF Ripollés); Nerea Carmona, Maria Llorella, Paula González (RCD Espanyol); Judith Berenguer (CD Fonsanta-Fatjó).

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez