Alumnes de tercer d’ESO de l’Institut de Roquetes i de primer de Batxillerat de l’Institut de l’Ebre han estat els guardonats en primera posició en el premi del concurs de Clipmetratges contra les violències masclistes. Els premis els convoca l’Oficina Jove del Baix Ebre que enguany comptava amb un total de 9 participants.

L’Oficina Jove del Baix Ebre organitza des de fa cinc anys el concurs de Clip metratges contra les violències masclistes. Enguany els primers premis del concurs se’ls van endur els alumnes de tercer d’ESO de l’Institut de Roquetes i de primer de Batxillerat de l’Institut de l’Ebre.

El segon premi se’l van endur els  alumnes de quart d’ESO de l’Institut-Escola Daniel Mangrané de Jesús i alumnes de primer de batxillerat de l’Institut Joaquín Bau de Tortosa. El Consell Comarcal organitza aquests premis en el marc de la Jornada contra les violències masclistes. L’objectiu el premi està encaminat a educar adolescents i joves contra la violència de gènere. A través de la realització d’un vídeo els estudiants d’ESO i batxillerat o cicles formatius de la comarca aporten la seva visió sobre les violències masclistes.  En aquesta cinquena edició han estat un total de nou els treballs presentats pels estudiants de secundària i batxillerat del Baix Ebre.

Autor:

Comunicador.