De l’11 al 17 de març tindrà lloc a Jesús la IV Setmana de l’Activitat Física i la Salut. Els centres educatius i les entitats del poble han preparat un seguit d’actes, aptes per qualsevol edat, on donaran a conèixer el seu dia a dia a tothom que hi vulga participar. El tret de sortida a la setmana esportiva serà la festa de la bicicleta prevista per al diumenge, 11 de març.

El recorregut transcorrerà per la Via Verda, fins al camp de futbol del municipi d’Aldover on esmorzarem i jugarem amb jocs tradicionals de tota la vida. Ja de dilluns a divendres, en horari lectiu, els dos centres educatius del poble han preparat per als seus alumnes activitats especials per a aquests dies i sempre relacionades amb l’activitat física i la salut.

Fins i tot s’han programat visites a instal·lacions esportives del poble per poder practicar in situ aquella especialitat concreta. Ja a la tarda i fins a la nit continuen les activitats organitzades per les entitats: tirades de birles, ball de saló i esportiu, jocs d’habilitat mental, jocs tradicionals, futbol, pàdel, judo, ciclisme, xarrades, gimcana, patinatge… Per posar el punt final i com acte de cloenda, el dissabte, 17 de març, a partir de les 19h al Casal Jesusenc tindrà lloc el reconeixement a esportistes, entitats i gent relacionada amb el món de l’esport.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez