Els agents van aturar el vehicle conduit per un jove i van comprovar que transportava 14 sacs d’olives d’uns 40 kilograms cadascun. Un cop preguntat per la procedència dels sacs d’olives, el jove no va donar cap explicació fiable del seu origen, per la qual cosa va quedar detingut com a presumpte autor d’un furt de 560 kilograms d’olives. Posteriorment els agents van tenir coneixement que les olives intervingudes havien estat sostretes d’una finca de Les Ventalles d’Ulldecona.

olives robades Montsia 2.jpg

D’altra banda, el passat 14 de febrer els mossos d’esquadra van localitzar dues màquines de plegar olives i 10 sacs d’olives (300 kilograms) les quals havien estat sostretes d’una finca de la localitat de Freginals segons la denuncia del seu propietari.

En aquesta ocasió les màquines i les olives van ser localitzades amagades darrera d’uns matolls, i haurien estat descarregades d’un vehicle que va patir un accident segons apuntaven les restes del sinistre trobades a poca distància. Els indicis recollits en el lloc de l’accident i les posteriors indagacions han permès els policies determinar que el mateix jove detingut hauria estat també l’autor de la sostracció de les màquines i els 10 sacs d’olives que van ser recuperats el dia 14 de febrer, per la qual cosa també serà denunciat penalment.

El detingut va quedar en llibertat el mateix dia 20 després de declarar en seu policial i haurà de comparèixer davant l’autoritat judicial quan sigui requerit”.

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez