Llorenç Navarro, un dels membres del moviment, explica que tot i que es va parlar que a primers d’aquest any l’AP-7 ja seria gratuïta pels veïns del territori, actualment ningú diu res, més enllà de les informacions que apunten al desviament obligatori dels vehicles pesants i la seva prohibició a circular per l’N-340. Segons Navarro, el moviment veïnal tampoc està d’acord amb aquesta mesura, doncs, “aquesta no seria una solució. Les nostres reivindicacions ja fa temps que demanen un tercer carril a l’autopista, donat que si desvien els camions per l’AP-7, amb només dos carrils, aquesta també es col·lapsarà. Fa temps que s’hagués hagut de fer i no s’ha fet, com tampoc s’han fet els accessos a tots els pobles que hem demanat”.

Navarro explica que, també vam demanar que en lloc de rotondes fessin ponts i tampoc ens han fet cas i això demostra que el que volen és destrossar la carretera per obligar-nos a anar per autopista. Darrere de tot està l’interès per establir la vinyeta.

El representant veïnal està convençut que, “si s’acaben traient les barreres, els usuaris haurem de pagar unes taxes via telemàtica, amb la qual cosa de gratuïtat tampoc en tindrem“.