L’ulldeconenc Marc Balaguer, Mestre Pastisser guardonat amb el títol de Millor Pastisser Jove d’Espanya l’any 2015, es va formar a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i va seguir la seva formació, destacant el curs que va efectuar a l’escola parisina Internacional Pastry School de DHF. Actualment és el director de l’Escribà Academy, on imparteix diferents cursos de pastisseria.
Un cop a la Fira, Joana Estévez, Presidenta de Fira Amposta, va acompanyar les autoritats i a la resta de la comitiva a l’estand del Consell Comarcal del Montsià, on l’alcaldessa d’Ulldecona va fer una breu descripció i explicació del contingut de l’estand i del poble en concret.
“El Dia de la Comarca ha de ser una dia per a sentir-nos orgullosos de ser montsianencs i montsianenques i a l’hora reafirmar la unitat del territori per tal de garantir un Montsià equilibrat tant a nivell social com econòmic”, va afirmar Francesc J. Miró, qui també va afegir que “Marc Balaguer porta el nom d’Ulldecona i el Montsià arreu del món i estem molt contents de poder comptar amb ell com a convidat d’honor en aquest dia tant especial”.