Nou èxit per al patinatge ebrenc. El palmarés del Club Patí l’Aldea s’amplia amb un nou èxit individual. Elisa Tomàs s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona d’Espanya Júnior de patinatge artístic, en l’estatal celebrat a Santa Brígida a les Illes Canàries. Una competició que ha aplegat cinquanta patinadors i patinadores d’arreu de l’estat.

En el primer dia de competició la patinadora aldeana va tancar el programa curt en segona posició amb un registre de 70 amb 400 punts, per darrera de la madrilenya Ana Rodríguez amb una puntuació de 71 amb 700. El tercer lloc del programa curt va ser per a la reusenca Laia Lloses.

El programa lliure individual disputat diumenge va ser decisiu per a la victoria de la patinadora del Club Patí l’Aldea. Elisa Tomàs s’acabava imposant amb un resultat de 327 amb 800 punts. Més d’un punt de diferiència respecte a la segona classificada, la també catalana Carla Escrich del Club Patí Caldes d’Estrac, que sumava una puntuació de 326 amb 500. Ha completat el podi el la madrilenya Ana Rodríguez de la Unión Patinaje Rivas amb 321 amb 300.

Una victòria que a més li dóna el bitllet a la deixeble de Manel Villarroya, per disputar tant l’europeu com el mundial, que se celebrarà a finals del mes de setembre a Itàlia.

https://www.youtube.com/watch?v=vjm6baG26aU&feature=youtu.be