Ubicada en el seu nou emplaçament al Parc del Riu de Deltebre, la Carpa Deltebre Dansa va omplir l’aforament en pocs minuts. En total, més de 900 persones van poder gaudir de l’espectacle d’acrobàcies aèries que donava el tret de sortida a una àmplia programació que ens oferirà, durant les pròximes dues setmanes, 43 espectacles de màxima qualitat i d’entrada gratuïta.

Es tracta d’una de les edicions més esperades del Festival Deltebre Dansa, no només per totes les novetats presentades, sinó també per la reafirmació que se’n fa com a paradigma cultural i com a mostra del continu esforç, explicava el fundador i director artístic del Festival, Roberto Olivan. Tal com va afirmar el mateix Conseller de Cultura, “han estat 12 edicions d’un festival que ens recorda que les comarques han de ser terres d’intercanvi, compromís continu i innovació”. Per la seva banda, l’alcalde de Deltebre, va destacar el vessant més expansiu del Festival: “Amb el Festival Deltebre Dansa, el nom de Deltebre s’enlaira durant dues setmanes a escala internacional”.

L’acte d’inauguració va comptar amb l’assistència també del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; el director dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre, Ferran Bladé; el director de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Xavier Díaz; la directora de l’Àrea d’Arts Escèniques de l’ICEC, Nèlida Falcó, i l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, a més d’altres membres del consistori, diverses autoritats institucionals i representants patrocinadors, com NOMEN, principal patrocinador del Festival.

Autor:

Periodista.