El Jesús i Maria ha perdut aquest matí contra el Viladecans (3-4), equip que es juga la permanència. Per aquest motiu, els del Baix Llobregat han tingut més necessitat i han jugat més motivats, imposant-se defensivament. Malgrat això, el Jesús i Maria ha començat bé amb una ocasió inicial i un possible penal no xiulat. Amb els minuts, el Viladecans s’ha imposat i els locals han baixat la intensitat defensiva. Una de les armes del J. i Maria a casa són les accions a pilota aturada. Doncs avui, el rival, li ha fet mal així. En un córner ha vingut el 0-1. Poc després, una genialitat d’Ike en una falta, ha valgut l’empat. Ha estat un miratge. El Viladecans amb més gana i més obligació s’ha posat per davant arran d’un altre córner, gol d’Arias. I abans del descans, amb els locals desconectats, els visitants han anat per feina. Montoya ha culiminat una brillant jugada del Viladecans amb l’1-3. A la represa, no ha canviat la dinàmica. El Jesús i Maria que volia i que no podia. Elliot, amb una gran aturada, ha evitat l’1-4. El partit estava controlat pels visitants, però, arran d’un córner, Raúl ha establert el 2-3. Acte seguit, el visitant Marcos ha marcat el 2-4, amb un gran cop de cap. Ja en temps afegit, un penal que ha suposat expulsió del porter visitant, ha significat el 3-4. Samu ha transformat el penal. Abans del possible penal, hi havia fora de joc del jugador local. Amb els canvis exhaurits, Triguero, jugador de camp, s’ha posat sota els pals. Amb el 3-4, ha acabat el partit. Tres punts d’or per al Viladecans per la permanència. El Jesús i Maria s’encalla amb les dues derrotes seguides (3 punts de 12). Les tres jornades que manquen es poden fer llargues. Així ho admetia el tècnic Teixidó. Raül Paje, tècnic del Viladecans, valorava la feina del seu equip que ara té autodependència. Paje, un apassionat del futbol, és fidel seguidor dels reportatges i els programes esportius de Canal Terres de l’Ebre. Curiosament, la seua núvia és de Tortosa i per això visita, a les vancances, el nostre territori.

Autor: