La dinàmica de la segona volta ha comportat que, a manca de quatre jornades, encara hagi de concretar la salvació, més tenint en compte que poden haver-hi compensacions amb descensos catalans de la Segona B. Del partit d’ahir, esmentar que la Rapitenca ha fet una gran primera meitat, recordant el joc de l’inici de la temporada. El Vilaseca ha inquietat en una primera ocasió de Valerio però després ha anat darrera de la pilota, sent desbordat per una Rapitenca que, comandada per Marqués, ha estat superior, amb un joc fluid que ha generat fins a quatre ocasions clares de gol. El 0-0 no era just al descans perquè la Rapitenca mereixia haver marcat un parell o tres de gols. Però quan un equip està de pega, en inèrcia negativa, passa que, a més de no marcar, és el rival qui ho fa. Fou una jugada en què el conjunt visitant va beneficiar-se del vent. Una pilota que havia de sortir fora de banda pel costat de la tribuna, el vent l’ha posada dins del camp i ha comportat una gran assistència per a Triviño que ha sabut resoldre, guanyant l’esquena de la defensa i superant un rival rapitenc en l’1 contra 1. També cal remarcar la bona culminació del jugador tarragoní. Era el minut 44. Gol fatídic. David Vilanova, de la Rapitenca, ha reclamat fora de joc del jugador visitant, en aquesta acció.
A la represa, el partit ha estat controlat pel Vilaseca, que ha crescut i ha jugat amb ordre i molta implicació defensiva. D’altra banda, el gol ha pesat com una llosa en els rapitencs que ho han intentat però sense encert ni claredat, més amb el cor que amb el cap. El Vilaseca, sense fer perill a la contra, ha mantingut l’avantatge i ha sumat tres punts d’or en la lluita per la permanència. La Rapitenca haurà de seguir treballant per apuntalar la salvació. Cal destacar el treball i els quilòmetres que ha fet l’exjugador del Nàstic de Primera divisió, David Cuellar, número 6 del Vilaseca. Impressionant als seus 38 anys. També destacar al porter Rodri, sobre tot a la primera meitat. Als seus 43 anys, és clau per al conjunt del Tarragonès.

Autor: