Per ajudar a sufragar una part de les despeses de l’acció humanitària, l’alcalde de Roquetes, Paco Gas, ha entregat aquest dimecres al socorrista roquetenc un xec solidari de 500 euros, la meitat del fons de solidaritat que reserva cada any el consistori per a tasques humanitàries. Raül Clemente és un dels dos ebrencs i de les 12 persones de la demarcació que farà les maletes la setmana que ve per viatjar fins a Lesbos, a Grècia, per participar en les tasques  de rescat dels milers de refugiats que arriben cada dia a aquesta illa grega fugint dels conflictes bèl.lics.

A part de l’acció humanitària, la seua estada a l’illa grega també tindrà una vessant pedagògica ja que treballaran en un projecte educatiu per a les escoles amb l’objectiu de donar a conèixer la seua feina als més menuts. 

 https://www.youtube.com/watch?v=ehPCL5RCXTA

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.