Tal com es preveia, ha estat un partit sense història. El Catllar, per poder acabar la temporada i no rebre cap sanció federativa, amb una altra no presentació, ha hagut de recòrrer al juvenil i a jugadors del Salauris, equip retirat de Quarta catalana. L’Ajuntament ha hagut de pagar a la Fundació que havia adquirit el club temps enrera, per recuperar-lo. I ara ho ha fet i ja es treballa pel futur a la Segona catalana. Sembla que poden haver-hi eleccions al Catllar. Una candidatura és la de Manel Piñero, president els darrers anys i que encara està vinculat al club, ahir feia de delegat. Si Manel Piñero guanyés les eleccions que es poden arribar a fer, el tècnic seria Dani Sereno, actualment al R Bítem. Dani Sereno, però, ja dirigeix el catllar en l’actualitat, i ahir a la Ràpita ja donava instruccions al vestidor i estava assegut darrera de la banqueta.
Del partit, poc a dir. La Rapitenca necessitava la victòria després de només haver sumat 8 punts de 33. I ‘ha obtingut en un duel en què s’ha imposat ja al primer temps amb el 3-0. A la represa, amb el Catllar entregat, els rapitencs han marcat fins a cinc gols més. Peke (3), Àlex (2), Sergi José, el juvenil Pau i Paez han estat els autors dels gols.

Autor: