La Rapitenca s’ha vist obligada a remuntar a la segona meitat del partit. El Suburense no ho ha posat gens fàcil i ha marxat al descans amb el marcador favorable per 0 a 2. La primera meitat ha sigut de clar domini dels visitants amb moltes accions de perill i el domini del joc. Però a la represa la tònica del partit ha canviat i la Rapitenca s’ha fet amb la pilota. La pressió dels de Nando Crespo ha anat a més i al minut 72 Alex Forès ha marcat el primer gol del conjunt mariner. Amb aquesta acció els visitants s’han desconcertat, moment que els rapitencs han aprofitat per avançar línies i, 6 minuts després Ivan Paez ha empatat el partit.

El ritme i la intensitat ha continuat per part dels dos conjunts, però la Rapitenca ha tingut les ocasions més clares per marcar. Sense temps per a més l’àrbitre ha xiulat el final i els ebrencs sumen un punt molt important per assolir l’objectiu de la permanència.

https://www.youtube.com/watch?v=emM5-vDK96A

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez