Els ferits han estat atesos, en la seva majoria, a l’Hospital Verge de la Cinta, mentre que els cossos de les víctimes mortals han estat traslladats al Tanatori de Jesús on s’està treballant en la identificació dels cadàvers. Els centre d’acollida per als familiars dels morts s’ha ubicat al Parador Castell de la Suda, on s’espera que hi vagin arribant al llarg de les hores que vénen.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont ha mostrat el condol a les famílies i la Generalitat ha declarat dos dies de dol oficial. Puigdemont ha rebut la trucada de Ximo Puig, el president de la Generalitat Valenciana.

Per la seva banda, Dídac Ramírez, Rector de la Universitat de Barcelona, ha estat present perquè les víctimes eren estudiants estrangers que feien l’erasmus a aquest centre edudatiu. Ramírez ha volgut destacar que ‘darreres la xifra de les 13 víctimes hi ha molts de dolor’. Recordem que tot apunta que la major part de víctimes siguin alumnes d’aquesta universitat. L’autopista AP7, ha estat tallada durant unes hores i tot i que s’ha restablert le pas, en aquest moment només s’hi pot circular per un carril per cada sentit.

 

Autor: