“L’ocupació en el període de Setmana Santa acostuma a ser molt alta. És cert que el clima és molt determinant i hi pot haver-hi canvis de darrera hora. Com que es tracta d’un període curt de vacances predomina el turisme de proximitat”, explica Albert Folch, gerent del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre. Els espais de la batalla de l’Ebre i el vi han esdevingut un reclam d’èxit durant aquest període. “L’any passat vam haver de dir no a petits grups que es van apuntar a darrera hora perquè teníem ja totes les places ocupades”, assegura Andreu Caralt, guia especialitzat en els espais de la Guerra Civil. Els cellers també noten un augment de visites. “Durant tot l’any oferim tatos de manera regular, però durant la Setmana Santa n’augmentem la freqüència i els adaptem a la demanada”, comenta Pili Sanmartin, del Celler Bàrbara Forés de Gandesa. Els recorreguts amb bicicleta per la via verda de l’antiga Val de Zafán també són un clàssic d’aquest període de vacances.

https://www.youtube.com/watch?v=7ngBloLaNUU&feature=youtu.be

Autor: