A cinc minuts per a tres quarts de dues ha sonat l’alarma d’incendis de l’Insitut Els Alfacs de la Ràpita. Un petit foc s’ha declarat a la zona de pins que hi ha a la muntanya de darrere l’escola. El mateix centre ha evacuat de seguida l’alumnat, a perill que el vent augmentés i fes apropar les flames.

Donat que els bombers d’Amposta estàven a un incendi a Bítem, han hagut d’acudir els bombers d’Ulldecona, que han tardat aproximadament quaratanta minuts. Així ho ha explicat el director, Paco Brunet, a aquest mitjà, qui creu que s’ha de revisar el protocol.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.