La diputada Marta Ribas ha recordat que, fa unes setmanes, set ambulàncies feien coa a les portes dels serveis d’urgències de l’hospital Verge de la Cinta, per posar de relleu la ineficiència del servei amb el nou model introduït per l’anterior conseller del ram, Boi Ruiz. L’ara responsable de l’àrea, Toni Comín, ha reconegut que el model ha arrancat amb més incidències de les lògiques en diversos punts de Catalunya, i ha explicat que estan treballant per establir si el problema és de temps perquè el model trobe l’encaix necessari, o bé perquè cal replantejar-lo.

ICV vol recuperar les ambulàncies eliminades

No serà la última vegada que aquesta qüestió arribe al Parlament. Iniciativa a les Terres de l’Ebre ja ha anunciat que presentaran una proposta de resolució perquè el govern recupere tots els serveis d’ambulàncies al territori i també perquè presente el pla de mobilitat de l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa al qual s’havia compromès.

https://www.youtube.com/watch?v=UMuwNjGh6QA&feature=youtu.be

Periodista.