El menjar de la residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa ha rebut el segell de Marca Cuina Catalana gràcies a Cuina Gestió, l’empresa que en porta el menjador. Aquest distintiu es dóna a les cuines que contenen una gran varietat de plats seguint les receptes de cuina casolana i tradicional, recopilades en el Corpus del Patrimoni Culinari Català, amb productes de temporada i de proximitat.
El bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, ha destapat la placa identificativa juntament amb Pepa Aymamí, la directora general de l’organisme que l’atorga, aprofitant, també, la renovació de la cuina del centre residencial. Tots dos han coincidit en la importància de menjar bé i la recuperació de receptes que poden recordar els nostres ancians.
El bisbe de Tortosa ha destacat que “els avis han de menjar bé, ja que això els ajuda a mantenir un bon estat d’ànim” i ha valorat molt positivament la cuina tradicional i la tasca que fan empreses com Cuina Gestió. Per la seua banda, Aymamí ha reforçat la importància de vincular les escoles i les residències de la tercera edat i recuperar receptari.