Les noies de l’Handbol Club Perelló ja està matemàticament classificades per disputar la fase d’ascens a Lliga Catalana. Han guanyat tots els partits, un total de deu, que les situen al capdavant de la categoria. Queda encara molt de treball i no poden baixar el ritme

Núria Casacuberta , jugadora de l’equip sènior va assegurar  estan molt satisfetes pels resultats, però toquen de peus a terra, ja que encara queda molt de treball i no es poden permetre baixar el ritme, “no crec que estiguéssim relaxades en cap moment, és més, és tot al contrari. Tenim ganes i motivació per continuar esta segona volta i puguer arribar al Top4 havent guanyat tots els partits que ens queden per davant. Tenim ganes i motivació per a què així sigue, és que no ens podem relaxar, al contrari ”.

Enguany esperen aconseguir l’ascens després que al juny es quedessin a les portes quan van perdre a la final contra el Centre d’Esports Tortosa. 

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez