El jutjat de guàrdia de Tortosa ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a la dona detinguda per assaltar el Bingo de Tortosa. La causa es manté secreta. Els fets van succeir este dilluns, quan un grup d’encaputxats va entrar al Bingo de la plaça Corona d’Aragó de Tortosa i van matar la treballadora de l’establiment d’un tret i van ferir greument un client.

El mateix dilluns, els Mossos d’Esquadra van detindre a cinc persones, que en un principi estaven relacionades amb el crim. Hores més tard, tres d’ells van quedar en llibertat. Dels dos detinguts que quedaven, un era menor i l’endemà de la detenció ja va entrar en un centre de reclusió. Tot i això, encara quedaria una persona relacionada amb l’assalt mortal, que hauria aconseguit fugir a França.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.