L’Ajuntament de Móra la Nova construirà dues cases adossades eficients energèticament i destinades al lloguer social en un solar propietat del consistori. Els habitatges unifamiliars seran de 84 metres quadrats i costaran 160.000 euros cadascun. Una de les cases es reservarà per a joves menors de 35 anys i l’altre per a una família que es trobi en situació de vulnerabilitat. D’aquesta manera, el govern municipal pretén posar la primera pedra per fer front a la problemàtica de l’accés de l’habitatge a la població.

L’alcalde de Móra la Nova, Francesc Xavier Moliné, ha explicat que confien a rebre fons Next Generation per finançar el projecte, però que si no fos així, la seva voluntat és tirar-ho endavant igualment.

Es preveu començar les obres l’any vinent i, en un futur, el desig de l’Ajuntament seria construir-ne fins a set.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.