L’Ajuntament de Tortosa ha instal·lat un nou circuit biosaludable amb nombrosos elements per a diferents col·lectius al poble de Vinallop. Les màquines s’han ubicat al carrer de Santa Tecla i també al recinte del parc infantil, que ha estat renovat recentment. A més, també s’ha adquirit nou equipament per dur a terme activitat esportiva al casal, així com pantalles per contribuir a la dinamització de l’espai.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha recordat algunes de les recents actuacions al poble de Vinallop, com la urbanització de la plaça i la construcció del casal. En aquesta línia l’alcaldessa ha manifestat que “les noves maquines i el circuit biosaludable refermen la nostra aposta per seguir millorant la qualitat de vida del poble, amb nous espais per a que els veïns i veïnes, però també la gent que ve al poble, puguin practicar esport”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.