L’Agència de l’habitatge de Catalunya ha signat un conveni que cedeix dos pisos a la Fundació Pere Mata ubicats a Amposta. Els usuaris seran persones amb malalties mentals que rebran un suport i seguiment que els permetrà millorar els seus hàbits i moure’s de manera independent.

Des de la Fundació Pere Mata es considera que aquests pisos són un element i un recurs molt important que permet potenciar l’autonomia dels usuaris. A través d’un seguiment diari per part de la Fundació, es treballen hàbits i relacions; com ara les tasques domèstiques o la cura personal. A més a més, també els ajuda a combatre l’estigma que hi ha sobre les persones amb malalties mentals.

Amb aquest conveni, les Terres de l’Ebre ja sumen 29 residències i 21 pisos que formen part de la Xarxa de Llars en Suport. És així com s’ha arribat a assolir una de les ràtios més significatives de tota Catalunya, fora de l’àrea metropolitana de Barcelona.