Els Bombers estan treballant en dos incendis a Tivissa, probablement causats per llamps de la tempesta d’este divendres i dissabte, tot i que caldrà esperar a la confirmació dels Agents Rurals.

El primer foc es va veure ahir divendres sobre les 9 de la nit i ara ja està a punt d’extingir-se. Este matí, sobre les 10, se n’ha detectat un altre i els Bombers ja l’han donat per estabilitzat. Ara mateix, el cos treballa amb 8 dotacions terrestres i també amb mitjans aeris, per remullar la zona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.